Bereikbaarheid

Bereikbaarheid per auto:

Parkeren voor de deur is gratis en er zijn altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn recht voor de deur en liggen in de lengte van de straat, waardoor het in- en uitstappen ruim kan gebeuren. De praktijk is uiteraard ook toegankelijk voor mindervaliden.

Vanaf de A12 (komend vanaf Utrecht) neemt u afslag de Meern, onderaan afrit linksaf (Veldhuizerweg) bij rotonde rechts, bij volgende rotonde rechtsaf (Heldammersingel) vervolgens weer rechtsaf (Milanviscontilaan) en daarna linksaf naar de Riesenberg.

Vanaf de A12 (komend vanaf Den Haag) neemt u afslag Harmelen, Bovenaan afrit linksaf bij rotonde links, bij volgende rotonde rechtsaf (Heldammersingel) vervolgens weer rechtsaf (Milanviscontilaan) en daarna linksaf naar de Riesenberg.

Vanuit Vleuterweide
 rijdt u via de Veldhuizerweg en gaat u bij de rotonde linksaf (Heldammersingel) vervolgens rechtsaf (Milanviscontilaan) en daarna linksaf naar de Riesenberg.

Vanuit De Meern en Vleuten gaat u via de Europaweg, rechtsaf (Heldammersingel), dan bij rotonde linksaf  (Milanviscontilaan) en daarna linksaf naar de Riesenberg.

 

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:

Utrecht Centraal / Woerden: bus 128.
De praktijk ligt op 2 minuten lopen van halte Wiericke.

Utrecht Centraal / Vleuterweide: bus 28.
De praktijk ligt op 5 minuten lopen van halte Veldhuizen.